VvE ondersteuning

VvE In Zicht is ontstaan na veel ervaring als (groot)eigenaar in VvE’s. Die ervaring als ‘professioneel eigenaar’ zetten wij graag in voor VvE’s en haar eigenaren. Want hoe ga je om met een aannemer die zijn garantie niet levert, met een beheerder die niet presteert, met een coffeeshop die zich wil vestigen in de VvE, met een eigenaar die een enorme uitbouw wil maken/heeft gemaakt, met een financiële tegenvaller of juist als je ontdekt dat je €4000,- per woning ‘over hebt’. Wij hebben dit -en veel andere bijzondere situaties- al meegemaakt en kunnen helpen de juiste keuzes te maken.

Ook als u een VvE wil oprichten, maar er bijzondere situaties zijn waar rekening mee moet worden gehouden (bijvoorbeeld omdat het een monumentaal pand is, of omdat het pand in het water staat, openbaar terrein of omdat er ook huurders gaan wonen, of wat de situatie voor u ingewikkeld maakt). Wij weten hoe dat in de Akte van Splitsing moet worden opgenomen, zodat u uw wensen en doelen kan realiseren.

Door onze ervaring kunnen wij ook professioneel betrokkenen bij een VvE ondersteunen. Dit kan een notaris zijn die advies wil over een bruikbare toekomstbestendige VvE constructie, een VvE beheerder die ingewikkelde situaties heeft, of een makelaar die zijn klanten goed wil adviseren over de VvE. Wij zijn er voor u om ‘als een eigenaar’ voor en met u mee te denken, u te ontzorgen en uw wensen te realiseren.

Daarom VvE Inzicht. VvE Inzicht is geboren uit de behoefte de wereld een beetje mooier te maken. En uit de verbazing dat zoveel mensen honderden euro’s per jaar uitgeven aan een VvE waar ze geen zicht op hebben en waarvan zo weinig begrepen wordt.

Ervaring inzetten. Als groot-eigenaar heb ik jaren appartementsrechten in Verenigingen van Eigenaars vertegenwoordigd en heb ik heel veel verenigingen bestuurd en ondersteund. Daardoor heb ik vrijwel alles wat in een VvE kan spelen van dichtbij meegemaakt. Die ervaring zet ik heel graag in om (nieuwe) eigenaren te helpen alles wat in de VvE speelt In Zicht te krijgen. Zodat iedereen de relevante belangen kan afwegen en goede, gedragen besluiten te nemen.

Beetje mooier. Door goede afgewogen beslissingen, genomen door mensen die weten waar ze het over hebben, hoop ik dat de wereld, al is het maar een klein beetje, mooier wordt. David Snijders VvE In Zicht