VvE Analyse

Wij hebben een objectieve analyse ontwikkeld waarmee u inzicht krijgt in de gezondheid van een Vereniging van Eigenaars (VvE). Voor deze analyse bekijken wij alle beschikbare gegevens van de VvE en toetsen deze aan ruim 140 variabelen. Hieruit trekken wij conclusies over de algemene, bestuurlijke, technische en financiële gezondheid van de VvE. En dan spreekt het voor zich, hoe gezonder, hoe beter!

Het inzicht dat de VvE Analyse geeft kunt u gebruiken om uw woning beter te verkopen, beter geïnformeerd te kopen of om u voor te bereiden op een ledenvergadering. Omdat de dagelijkse praktijk vaak om snelheid vraagt, ontvangt u de VvE Analyse altijd binnen 24 uur nadat wij de te analyseren documenten hebben ontvangen. Richtlijn hierbij is dat u nooit te veel documenten kan toesturen. Dus stuur alles wat u heeft met betrekking tot de VvE naar analyse@vve-inzicht.nl. Dan maken wij voor slechts €79,00 een volledig analyse van VvE.

Daarom VvE Inzicht. VvE Inzicht is geboren uit de behoefte de wereld een beetje mooier te maken. En uit de verbazing dat zoveel mensen honderden euro’s per jaar uitgeven aan een VvE waar ze geen zicht op hebben en waarvan zo weinig begrepen wordt.

Ervaring inzetten. Als groot-eigenaar heb ik jaren appartementsrechten in Verenigingen van Eigenaars vertegenwoordigd en heb ik heel veel verenigingen bestuurd en ondersteund. Daardoor heb ik vrijwel alles wat in een VvE kan spelen van dichtbij meegemaakt. Die ervaring zet ik heel graag in om (nieuwe) eigenaren te helpen alles wat in de VvE speelt In Zicht te krijgen. Zodat iedereen de relevante belangen kan afwegen en goede, gedragen besluiten te nemen.

Beetje mooier. Door goede afgewogen beslissingen, genomen door mensen die weten waar ze het over hebben, hoop ik dat de wereld, al is het maar een klein beetje, mooier wordt. David Snijders VvE In Zicht