Meer InZicht nodig?

Heeft u meer informatie nodig of heeft u gewoon een vraag? Neem contact met ons op via 035 750 5042 of mail ons contact@vve-inzicht.nl
Wil u een VvE scan of een volledige VvE Analyse, stuur dan alle documenten over de VvE die u heeft naar scan@vve-inzicht.nl of analyse@vve-inzicht.nl.

Postadres
VvE In Zicht
Kerkpad ZZ 49
3764AN Soest

T. 035 750 50 42
contact@vve-inzicht.nl

 

Daarom VvE Inzicht. VvE Inzicht is geboren uit de behoefte de wereld een beetje mooier te maken. En uit de verbazing dat zoveel mensen honderden euro’s per jaar uitgeven aan een VvE waar ze geen zicht op hebben en waarvan zo weinig begrepen wordt.

Ervaring inzetten. Als groot-eigenaar heb ik jaren appartementsrechten in Verenigingen van Eigenaars vertegenwoordigd en heb ik heel veel verenigingen bestuurd en ondersteund. Daardoor heb ik vrijwel alles wat in een VvE kan spelen van dichtbij meegemaakt. Die ervaring zet ik heel graag in om (nieuwe) eigenaren te helpen alles wat in de VvE speelt In Zicht te krijgen. Zodat iedereen de relevante belangen kan afwegen en goede, gedragen besluiten te nemen.

Beetje mooier. Door goede afgewogen beslissingen, genomen door mensen die weten waar ze het over hebben, hoop ik dat de wereld, al is het maar een klein beetje, mooier wordt.

David Snijders
VvE In Zicht