Appartement Verkopen

U wil uw appartement zo goed mogelijk verkopen. Daar komt veel bij kijken, het huis schoonmaken, opruimen, makelaar en duizend-en-een andere dingen.

Uw huis moet ook voor de potentiële kopers als een thuis voelen. Thuis is een plek waar het veilig, prettig en bekend is. Voor veel potentiële kopers is de VvE echter onbekend terrein. Met onze VvE Analyse wordt dit anders. In een oogopslag zien zij hoe de VvE voorstaat en waar zij aan beginnen als zij uw woning kopen. Dat geeft duidelijkheid en een veilig, prettig gevoel.

En dat kan absoluut bijdragen aan het aantal en zelfs de hoogte van biedingen! En daarmee voor een zo goed mogelijke verkoop voor u. Binnen 24 uur en voor slechts €79,- ontvangt u de analyse. Verstuur uw documenten via onderstaande knop.

Daarom VvE Inzicht. VvE Inzicht is geboren uit de behoefte de wereld een beetje mooier te maken. En uit de verbazing dat zoveel mensen honderden euro’s per jaar uitgeven aan een VvE waar ze geen zicht op hebben en waarvan zo weinig begrepen wordt.

Ervaring inzetten. Als groot-eigenaar heb ik jaren appartementsrechten in Verenigingen van Eigenaars vertegenwoordigd en heb ik heel veel verenigingen bestuurd en ondersteund. Daardoor heb ik vrijwel alles wat in een VvE kan spelen van dichtbij meegemaakt. Die ervaring zet ik heel graag in om (nieuwe) eigenaren te helpen alles wat in de VvE speelt In Zicht te krijgen. Zodat iedereen de relevante belangen kan afwegen en goede, gedragen besluiten te nemen.

Beetje mooier. Door goede afgewogen beslissingen, genomen door mensen die weten waar ze het over hebben, hoop ik dat de wereld, al is het maar een klein beetje, mooier wordt. David Snijders VvE In Zicht