Appartement kopen

U bent toe aan een volgende stap in het wonen. Die stap moet zo goed mogelijk zijn. Als uw nieuwe woning onderdeel is van een VvE kunnen wij daar bij helpen.

Wellicht verteld uw makelaar u al het een-en-ander over de VvE, wellicht is hij daar niet eens aan toegekomen. Sowieso is het goed om u goed te verdiepen in die VvE, die gaat u toch enkele tientallen tot honderden euro per maand kosten. Zoals u een bouwkundige keuring ook door een bouwkundig adviseur laat doen, kan u het beste ook de keuring van de VvE aan een specialist overlaten.

Onze analyse geeft u niet alleen inzicht in de VvE, maar geeft daarmee ook handvatten hoe de VvE zou kunnen verbeteren en of besparen. Zodat u kan kiezen of niet alleen de woning, maar ook de VvE een goede stap voor u is. Binnen 24 uur ontvangt u, voor slechts €79,- de Analyse van de VvE.

Daarom VvE Inzicht. VvE Inzicht is geboren uit de behoefte de wereld een beetje mooier te maken. En uit de verbazing dat zoveel mensen honderden euro’s per jaar uitgeven aan een VvE waar ze geen zicht op hebben en waarvan zo weinig begrepen wordt.

Ervaring inzetten. Als groot-eigenaar heb ik jaren appartementsrechten in Verenigingen van Eigenaars vertegenwoordigd en heb ik heel veel verenigingen bestuurd en ondersteund. Daardoor heb ik vrijwel alles wat in een VvE kan spelen van dichtbij meegemaakt. Die ervaring zet ik heel graag in om (nieuwe) eigenaren te helpen alles wat in de VvE speelt In Zicht te krijgen. Zodat iedereen de relevante belangen kan afwegen en goede, gedragen besluiten te nemen.

Beetje mooier. Door goede afgewogen beslissingen, genomen door mensen die weten waar ze het over hebben, hoop ik dat de wereld, al is het maar een klein beetje, mooier wordt. David Snijders VvE In Zicht